Vilken stil är din stil?

Det finns gott om olika klädstilar.Ens still säger en hel del om en själv och för många verkar det vara viktigare än något annat att se bra ut i vardagen, så att ha en unik men samtidigt snygg stil är något som många strävar efter. I och med att tiden går så blir allt fler stilar mer och mer accepterade och stilar som förut i tiden var mer udda och annorlunda har idag inkorporerats och blivit standardiserade och mer allmänvänliga. Ett av de vanligaste exemplen på detta är punkstilen som under sjuttio- och åttiotalet ansågs vara unik och helt emot allt vad normer inom stilar hette men har idag istället, på gott och ont, tagits in och blivit en stil precis som alla andra.

Unik stil
Det finns otaliga exempel som dessa och att skaffa en unik stil är lika mycket helhet som det är accessoarer och smådetaljer. Allt som allt så får man kombinera och försöka hitta något som passar en själv och som samtidigt står ut bland mängden – om det nu är det man strävar efter. Det är förstås ingenting negativt i att klä sig i klassiskt och tidlöst snygga kläder och många föredrar det alternativet för att smälta in men fortfarande se just stilig ut. Det handlar förstås om vad man själv gör det till och allt som allt så går det mesta att göras snyggt om det görs rätt.

Förstås finns det en del grundregler vad gäller olika stilar och vilka färger och former som passar med varandra, men att experimentera har aldrig skadat och det värsta som kan hända är att man helt enkelt får hitta något nytt om något inte skulle passa en. Tänk heller inte så mycket på vad andra har för åsikter utan kör på den stil du är bekväm med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *